Word VIP-member en bespaar 10% op al je nagelproducten!

 

Blauwdruk raam compleet

€ 49,95
Op voorraad
Blauwdruk raam compleet

Blauwdruk raam compleet met opberg schouder tas. raam, papier, roller, inkt

 

Een blauwdrukraam voor pedicures is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de drukpunten op de voeten van een patiënt te meten.
Het raam is meestal gemaakt van plastic en heeft een plat oppervlak met een raster van kleine gaatjes erin.
Het is ontworpen om de voet in verschillende posities te plaatsen, zodat de pedicure de drukpunten op de voetzool en de hiel van de patiënt kan observeren en meten.

Het gebruik van een blauwdrukraam is vooral nuttig voor pedicures die werken met patiënten met voetproblemen zoals platvoeten, hielspoor, of andere aandoeningen die pijnlijke drukpunten veroorzaken. Het raam helpt de pedicure om de drukpunten op de voet te identificeren en de juiste behandeling te bepalen.

Het proces van het meten van de drukpunten met behulp van een blauwdrukraam begint meestal met het plaatsen van een stuk blauw papier op het raam. De patiënt wordt vervolgens gevraagd om zijn of haar voet op het papier te plaatsen en verschillende posities aan te nemen terwijl de pedicure de drukpunten observeert en meet. De blauwe kleur van het papier laat duidelijk zien waar de drukpunten zich bevinden en helpt de pedicure om de behandeling op de juiste manier toe te passen.

Het gebruik van een blauwdrukraam is een belangrijk hulpmiddel voor pedicures om de juiste behandeling te bieden aan patiënten met voetproblemen. Door het identificeren van de drukpunten op de voet kunnen pedicures gerichte behandelingen bieden die de pijn en het ongemak van de patiënt verminderen en de voetgezondheid verbeteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwdruk raam compleet
Copyright © 2021 Nagelgroothandel.be. Alle rechten voorbehouden.