Vakantiesluiting van 22 juni tot en met 13 july.

 

Nagelkniptang Inox mat dubveer, 14cm

€ 36,75
Op voorraad
VIP Prijs: € 33,08
Nagelkniptang Inox mat dubveer, 14cm

Nagelkniptang Inox mat dubveer, 14cm,

Het onderhouden van uw pedicure tang is essentieel om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken en lang meegaat. Hieronder staan enkele tips voor het onderhouden van uw pedicure tang:

  1. Reinig de nagel kniptang na elk gebruik: Maak de nagel  kniptang na elk gebruik schoon met een zachte doek en ontsmettingsalcohol.
    Verwijder alle resten van nagelstof en vuil van de tang om infecties te voorkomen.

  2. Smeer de scharnierpunten: Breng een druppel olie aan op de scharnierpunten van de tang en beweeg de tang een paar keer heen en weer om de olie te verdelen. Dit helpt de scharnierpunten soepel te houden en voorkomt dat ze vastlopen.

  3. Bewaar de tang op een droge plaats: Bewaar uw pedicure tang op een droge plaats om te voorkomen dat deze roestig wordt. Bewaar de tang niet in vochtige omstandigheden, zoals in de badkamer, en bewaar deze op een droge en goed geventileerde plaats.

  4. Slijp de snijkanten indien nodig: Als de snijkanten van de tang bot worden, kunt u deze slijpen met een speciale nagelknipperslijper of een fijnkorrelig schuurpapier. Het is belangrijk om de snijkanten niet te scherp te slijpen om te voorkomen dat u de huid beschadigt.

  5. Vervang de tang indien nodig: Als de tang beschadigd raakt of de snijkanten versleten zijn, is het tijd om de tang te vervangen. Het is belangrijk om een goede kwaliteit pedicure tang te kopen die lang meegaat en comfortabel in gebruik is.

Door regelmatig onderhoud en zorg kunt u uw pedicure tang in goede staat houden en zorgen voor een hygiënische en effectieve pedicure behandeling.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nagelkniptang Inox mat dubveer, 14cm
Copyright © 2021 Nagelgroothandel.be. Alle rechten voorbehouden.